BİLECİK SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI DAYANIŞMA GRUBU BAŞKAN ADAYI SMMM MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN BASIN AÇIKLAMASI
Haber
24 Mayıs 2022 - Salı 13:35 Bu haber 1766 kez okundu
 
BİLECİK SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI DAYANIŞMA GRUBU BAŞKAN ADAYI SMMM MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN BASIN AÇIKLAMASI
Değerli Meslektaşlarım; Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 28-29 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulunda “ BİLECİK SMMM DAYANIŞMA GRUBU ” olarak siz değerli meslek mensuplarımız ile birlikte odamız yönetimine koltuğu doldurmak için değil, mesleğimize değer katmak için aday oldum.
BOZÜYÜK Haberi
BİLECİK SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI DAYANIŞMA GRUBU BAŞKAN ADAYI SMMM MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN BASIN AÇIKLAMASI

 

Değerli Meslektaşlarım;

 

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 28-29 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulunda “ BİLECİK SMMM  DAYANIŞMA GRUBU ” olarak siz değerli meslek mensuplarımız ile birlikte odamız yönetimine  koltuğu doldurmak için değil, mesleğimize değer katmak için  aday oldum.

 

Mesleğimize değer katmak ve meslek mensuplarının birlik ve beraberliğini tesis etmek adına Meslektaşlarımız ile birlikte ve dayanışma içerisinde  Odamızı yönetmek için yola çıktık.

 

Bu yolculukta sizlere,  tecrübeli kadromuz  ile “Ben Değil Biz” düşüncesi  ve  şeffaf  yönetim anlayışımızla,  katılımcı ve demokratik bir Oda tesis etmek istiyoruz.

 

29 Mayıs 2022 Pazar günü gelin hep birlikte olalım. Bize güç verin Odamızı birlikte yönetelim.

 

Değerli Meslek Mensuplarımız,

 

Yönetime seçildiğimiz takdirde yapacaklarımızı şöyle özetlemek isterim..,

 

1- Meslek Mensuplarımız arasında bağımlı, bağımsız ayırımı yapmaksızın gittikçe azalmış olan eğitim faaliyetlerimize ağırlık vereceğiz. Kariyer Eğitimlerine önem vereceğiz. Üniversitelerimiz ile işbirliği içerisinde olacağız. Sektörel bazda daha çok özellik arz eden konu başlıklarını ele alacağız, beraberinde yasalardaki değişiklikler ile ilgili eğitimleri sıklaştıracağız.

 

2-Odamızı her alanda güçlü bir şekilde temsil edeceğiz.

 

3- Haksız Rekabet ile 3568 Sayılı Kanun çerçevesinde mücadele ederek, başta Haksız Rekabet Kurulu, Etik Kurulu ve Odamızda kurmuş olduğumuz komisyonları etkin, üretken,  çözüm anlayışıyla çalışan birimler haline getireceğiz.

 

 

4- Meslektaşlarımızın dijital ve teknolojik ortamda sıkıntılarını en aza indirmek istiyoruz.  Kullanmış oldukları muhasebe programlarında Odamızın destek vermesi için çalışmalar yapacağız, gerekirse dışarıdan hizmet satın alarak rehberlik edeceğiz.

 

 

5- Üst Birliğimiz TÜRMOB ile uyum içinde çalışacağız, destek vereceğiz, destek alacağız.

 

6- Hizmet akdiyle bağımlı meslek mensuplarımızın sorunlarının farkındayız, sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız.

 

7- Bayan Meslektaşlarımızın, Mesleğimizin zorluklarını daha çok yaşadıklarını biliyoruz. Hele bir de evli ve çocuklu olan arkadaşlarımızın durumları daha da zor. Var olan sorunlarının tespitinde ve çözüm önerilerinin geliştirilmesinde yanlarında olacağız  “Bayan Meslek Mensupları Komisyonu” nu kuracağız.

 

8- Mesleğimizin ve Meslektaşlarımızın öneminin fark edilmesi ve saygınlığının daha da artmasını esas alan etkinlik ve programlar yaparak, Odamızı İlimizde, Bölgemizde ve Ülkemizde daha aktif hale getireceğiz.

 

 

9- Ofislerimizde istihdam ettiğimiz personellerimizin, Uygulamalı Eğitim Yöntemleri ile daha donanımlı olmalarına imkan tanıyan projelerde yer alacağız.

 

10- “Sosyal ve Kültürel Etkinlik Komisyonu” nu aktif çalıştırarak, mensuplarımız ve ailelerini, yoğun geçen stres yükünden bir nebze kurtararak hep birlikte güzel zaman geçirecekleri ve birbirleriyle kaynaşacakları aktivitelere ağırlık vereceğiz.

 

Değerli Meslektaşlarım,

 

Odamızın 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak Seçimli Genel Kuruluna katılmanızı ve Demokratik seçme hakkınızı kullanmanızı bekliyoruz.

 

Gelin Birlikte Olalım, Odamızı Birlikte Yönetelim.

 

Genel Kurulumuzun İlimize,  Camiamıza ve Ülkemize  hayırlı olmasını diler, tüm meslektaşlarıma ve kamuoyuna saygılar sunarım.

 

Mustafa ÖZTÜRK

 

SMMM 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: BİLECİK, SERBEST, MUHASEBECİ, MALİ, MÜŞAVİRLER, ODASI, DAYANIŞMA, GRUBU, BAŞKAN, ADAYI, SMMM, MUSTAFA, ÖZTÜRK’ÜN, BASIN, AÇIKLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı