Bilecik`te ki Operasyon için konuştu
Haber
24 Ocak 2022 - Pazartesi 21:37 Bu haber 3844 kez okundu
 
Bilecik`te ki Operasyon için konuştu
BOZÜYÜK Haberi
Bilecik`te ki Operasyon için konuştu

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

Bilecik'te kent merkezinde yapılan bir alışveriş merkezi ihalesiyle ilgili rüşvet istihbaratını değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri 19 Ocak 2022 Çarşamba günü akşam saatlerinde belediye binasına baskın yaptı, daha sonrasın da belediye giriş çıkışlarını kapatan ekipler Erdağı'nın odasında arama yaptı. Operasyonda Erdağı, "Satış Bedeli Haricinde Rüşvet" kapsamında 200 bin dolar aldığı rüşvet parasıyla suçüstü yakalandı. KOM ekipleri yaklaşık 3 saatlik arama sonrası gözaltına aldıkları Bilecik Belediye Başkan Danışmanı aynı zamanda Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı kelepçeli bir şekilde emniyete götürdü. KOM ekipleri ifadesinin aldığı Erdağı geniş güvenlik önlemleri arasında Bilecik Adliye Sarayına getirdi. Savcılıkta ifadesi alınan Erdağı ardından mahkemeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Bilecik Belediye Başkan Danışmanı aynı zamanda Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu konu hakkında, Bozüyük Belediye Başkan`ı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`na Bilecik`in yoğun gündeminde olan Bilecik Belediyesi Operasyonu ile ilgili düşüncelerini sorduk ve olay ile ilgili Bakkalcıoğlu şu ifadelerde bulundu:

 

“ Valla fikir yürütmek istemiyorum. Çünkü Bilmiyorum olayın detayını. Önümüzdeki günlerde çıkacaktır ama herhangi bir yani basından okuduğumuz gibiyse yasa gereği her şey yapılmalı. Ki yapıldı heralde zanlı tutuklandı diye duyduk biz.” Dedi.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bilecik`te, ki, Operasyon, için, konuştu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Bilecik`te ki Operasyon için konuştu
Yorumlar
Haber Yazılımı