Bozüyük`te Seçim Fısıltıları Başladı
Haber
09 Ekim 2021 - Cumartesi 19:09 Bu haber 9014 kez okundu
 
Bozüyük`te Seçim Fısıltıları Başladı
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük`te Seçim Fısıltıları Başladı

 

Seçimlere uzun bir zaman olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama biliyorsunuz ki halkımız bir seçim bittikten hemen sonra bir daha ki seçimler için kimlerin aday olacağını veya olabileceğini konuşmaya başlar.

 

Bizim Bozüyük haber sitemiz olarak , halkımızın nabzını ölçtük ve bazı isimleri siz değerli halkımız ile paylaşmayı borç bildik.

 

Halkımız, bizlere önümüzdeki seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak görmek istedikleri isimleri söyledi ,biz de bunları derledik ve sizlere sunuyoruz.

 

 

- Geçmiş Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel`in adaylığı duyumlarımız arasındadır.

 

- Memleket Partisinde ise Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili  İlçe Başkanı Şükrü Çetiner`den bir başkası söz konusu olmadığı duyumlarımız arasındadır.

 

- Geçmiş Belediye Başkanı Fatih Bakıcı , AKP Bozüyük İlçe Başkanı  Hüsnü Ersoy ve İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çetin`in adaylığı ile ilgili bu üç isim duyumlarımız arasındadır.

 

- Şuan ki Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun yeniden adaylığı da duyumlarımız arasındadır.

 

- Şuanda bir derneğin başkanı olan Mustafa Aksu`nun adaylığı duyumlarımız arasındadır.

 

- Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu`nun adaylığı da duyumlarımız arasındadır.

 

- Demokrat Partisinde ise Belediye Başkan adaylığı ile ilgili İlçe Başkanı Naim Bayırbaşı`ın adaylığı duyumlarımız arasındadır.

 

Bizler partici değil gazeticiyiz. Bozüyük  için en iyisini ve en güzelini isteriz. Belediyeler hizmet sağlar.Hizmetin partisi yoktur .Hizmeti yapan yönetim vardır.

 

Siz değerli halkımızın nabzını ölçtük , tarttık ve derledik.Bir daha ki köşe yazımızda söz konusu adaylar hakkında detaylı olarak duyumlarımızı siz değerli halkımızla paylaşacağız.

 

Bizleri takipte kalın...

 

Saygılarımla…

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük`te, Seçim, Fısıltıları, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı