Bozüyük`te yerel seçim havası
Haber
14 Şubat 2022 - Pazartesi 20:23 Bu haber 4130 kez okundu
 
Bozüyük`te yerel seçim havası
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük`te yerel seçim havası

Bozüyük`te tarafsız gazeteciliğimiz ile bizleri takdir eden vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Bizler, tarafsızlığımızı korurken birileri yine, “taraf tutuyor” fısıltılarıyla bizleri manipüle etmeyi hedefliyor. Hedefiniz doğru değil. Bizlere gelip sordunuz mu ? Evet yine “yalanlar ve yalanlar”.  Hedefiniz plansız ve plansız hedef ise ancak ve ancak “dilekten” başka bir şey değildir .

 

Evet tarafsızlığımızı dile getirdikten sonra gelelim Bozüyük`ün kitlendiği konuya;

 

Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi için adaylar yerel basın ve sosyal medya platformlarından adaylıklarını bir bir açıkladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimi için adayların, öyle bir projeleri var ki; Bozüyük resmen yerel seçim havasına girmiş gibi oldu.

 

Her adayın projelerini tek tek inceledik ama Bozüyük Esnafı nasıl bir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı istiyor. Bizler de bir esnaf olarak görmek istediğimiz adayı sizlere söylemek istiyoruz.

 

Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı bizce şöyle olmalı;

 

• Bozüyük`ün vatandaşı niçin alışveriş için dışarıya kaçıyor? Bunun cevabını verebilen ve bu sorunu çözebilen bizim başkan adayımızdır!

 

• Bozüyük Esnafını kucaklayan ayrım yapmayıp hep beraber büyüyelim diyebilen kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Vaatlerden çok insanlık önemlidir. Tecrübe kazanılabilir, çok tecrübeye değil bilgisiyle ve girişimciliği ile esnafımıza faydası olacak kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Kapı kapı gezebilen esnafın derdiyle dertlenen, gölgesiyle esnafı savunabilen ve vatandaş ile esnaf arasında bir köprü olabilen kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Sözlerini tutabilen dürüst kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Gençleri esnaflığa, esnaflıktan ise iş adamlığına teşvik edebilecek kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Ekipleşmeyi değil, bütünleşmeyi teşvik edecek; Yanındaki adamları değil tüm esnafı ekonomik olarak kazandıran kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• Yeni dijital dünyaya ayak uydurabilen ve bunları esnafımıza teşvik etmek için çaba sarf eden kişi bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

• İşleri zorlaştıran değil, kolaylaştıran; kapısında iki saat bekleten ve erişilmesi zor değil, esnaf kardeşini görünce ayağa kalkıp kucaklaşan kişi, bizim başkan adayımızdır ve bizim başkanımızdır.

 

Evet, söylenmesi gereken çok konular var bunları bir anda yazmayacağız. Adaylıklarını açıklayan büyüklerimize hayırlı uğurlu olsun. Bozüyük`ün kazanacağı Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olmasını temenni ediyoruz.

 

Not: Vaatler verilip yapılmazsa eğer, Bozüyük Esnafını biz savunacağız. Vaatlerini gerçekleştiremeyenlerin her zaman peşinde olacağımızdan şüpheniz olmasın.

 

Saygılarımla

Doğan Reklam ve Tasarım Hizmetleri – Bizim Bozüyük Haber Sitesi

•Yönetici•

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük`te, yerel, seçim, havası,
Yorumlar
Haber Yazılımı