Eve Hırsız Dadanmış - Selami Yıldız
Haber
04 Ağustos 2022 - Perşembe 20:34 Bu haber 2748 kez okundu
 
Eve Hırsız Dadanmış - Selami Yıldız
BOZÜYÜK Haberi
Eve Hırsız Dadanmış - Selami Yıldız

Her gencin hayalidir devlette işe girebilmek,ancak bu hayaller genelde gerçekleşmez !..

Sebebi ise çok açık ve bellidir bu sınavların yapıldığı kuruma hırsız dadanmış sürekli soru çalmaktadır. 31 Temmuz 2022 Pazar günü yapılan KPSS sınavında yaşanan skandal pes dedirtmiştir. Sınavda sorulan soruların 20 tanesi Yedi İklim yayınevi deneme kitapçığında noktasına virgülüne kadar aynı , bu nasıl oluyor?

 

Daha önceki yıllarda fetö terör örgütünün bu soruları çaldığı ortaya çıkmış örgüt mensuplarının kendilerini devlet kurumlarına yerleştirmek için bu işi yaptığı kanıtlanmıştı. Peki şimdi ne oldu ? Milyonlarca gencin hayallerini kim kaç liraya sattı ? Bu yayınevi ile ÖSYM nin ilişkisi nedir ?

Cumhurbaşkanının talimatıyla ÖSYM başkanı AYGÜN görevden alınmış Devlet Denetleme kurulu derhal göreve davet edilmiştir. Peki şimdi ne olacak , bu işin her sene devam etmemesi gerekir.Her gencin aklında yine hakkımız yendi sorusu bırakılmamalı bu hırsızları eve sokmamak için ek önlemler alınmalı cazasida ağırlaştırılmış müebbet hapis olmalı ki bir daha kimse bu hırsızlığa yeltenmemelidir. Bu işin mağduru gençlerdir. Zaten sözlü mülakat üzerinde de sıkıntılar olduğundan bu işe kesin çözüm bulunmalı mağdur olan liyakatlı gençlerin ataması yapılarak bu sorun bir nebze olsun çözüme ulaştırılmalıdır .                          

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Eve, Hırsız, Dadanmış, -, Selami, Yıldız,
Yorumlar
Haber Yazılımı