Gençlere örnek, esnafımıza hizmet ve ilçemizi büyütmeyi hedefliyoruz
Haber
21 Aralık 2021 - Salı 16:09 Bu haber 3501 kez okundu
 
Gençlere örnek, esnafımıza hizmet ve ilçemizi büyütmeyi hedefliyoruz
BOZÜYÜK Haberi
Gençlere örnek, esnafımıza hizmet ve ilçemizi büyütmeyi hedefliyoruz

HABER : ÇAĞLAYAN DOĞAN

Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan seçimi için düğmeye basıldı. İlk aday 4 kuşaktır esnaf olan İsmail Ozan(Kocabıyık)`dır.

 

Ozan, başkan seçimi için şu açıklamalarda bulundu:

 

“Ekonominin ve sosyal hayatın temeli olan Türk esnaf ve sanatkarına hizmet edebilmek, onların haklarını koruyabilmek ve ilçemizde bulunan esnafımız için Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığına adayım. Bozüyük için her zaman sosyal sorumluluk gibi durumlarda her zaman elimi taşın altına koymaktan kaçınmadım ve artık bu taşı kucaklamanın vakti geldi. Esnafımızın mutluluğu için hizmet etmeyi amaçlıyorum.“Gençlerin Elinde Bozüyük Esnafı Büyüyecek” sloganıyla bu yola baş koyduk. Amacımız ben değil “biz” demektir. Gençlere örnek, esnafımıza hizmet ve ilçemizi büyütmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

 

 

İSMAİL ÖZAN KOCABIYIK kimdir ?

9 Mart 1987 Bozüyük doğumludur. 80 yılı aşkın süredir Rahmetli dedelerim ve babamın işletmiş olduğu bakkallık ve gıda toptancılığı işini 4.kuşak olarak devam ettirmekteyim.

 

ŞDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunuyum.Anadolu Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimimi Satış ve Pazarlama Teknikleri alanında yapmış bulunmaktayım.

 

2019 yılında Bozhüyük Spor Kulübünün  Kurucu Başkanlığını yaptım .

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Gençlere, örnek,, esnafımıza, hizmet, ve, ilçemizi, büyütmeyi, hedefliyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı