Genel Başkan Yardımcısı Torun`dan Başkan Bakkalcıoğlu`na Büyük Övgü
Haber
03 Şubat 2022 - Perşembe 19:39 Bu haber 2443 kez okundu
 
Genel Başkan Yardımcısı Torun`dan Başkan Bakkalcıoğlu`na Büyük Övgü
BOZÜYÜK Haberi
Genel Başkan Yardımcısı Torun`dan Başkan Bakkalcıoğlu`na Büyük Övgü

 

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nu makamında ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün , CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, Belediye Başkan Yardımcıları ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak `da yer aldı.

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Torun ziyaretinde şu ifadelere yer verdi:

 

“Bozüyük bir sanayi kentidir ve her anlamda sürekli gelişen ve büyüyen kent. Geçmişte ki tecrübenizle, birikiminizle şimdi tabiri caizse, ustalık döneminiz ve inanıyoruz ki Bozüyük`ümüzü sadece Bilecik`te değil , bu bölgede değil, Türkiye`de de, Dünya`da da sayılı kentler arasına getireceğinizden hiçbir şüphemiz yok. Çünkü 3 yıl içinde yaptıklarınız, bundan sonra yapacaklarınızın da çok önemli bir işareti. Biz gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz… ”dedi ve konuşmasına devam ederken, konuşmanın sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Torun`a hediyeler takdim etti.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun`un konuşmasının devamını izlemek için alt kısma ininiz.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Genel, Başkan, Yardımcısı, Torun`dan, Başkan, Bakkalcıoğlu`na, Büyük, Övgü,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı