Yusuf Çırak; İddialar Asılsızdır
Haber
29 Aralık 2021 - Çarşamba 17:17 Bu haber 4145 kez okundu
 
Yusuf Çırak; İddialar Asılsızdır
BOZÜYÜK Haberi
Yusuf Çırak; İddialar Asılsızdır

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

Bozüyük`te ki fısıltıları takip ettik ve gerçeği öğrendik.

 

Bugün ki durağımız, Bozüyük İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak`ı gazete büromuzda ağırladık. Kendilerine ve teşkilatına yöneltilen iddialara karşı sorular sorduk ve net cevaplar alarak bunları siz değerli Bozüyüklülere sunmayı kendimize borç bildik.

 

İyi Parti İlçe Teşkilatına ve İlçe Başkanı Çırak`a yöneltilen iddialar şöyledir;

 

•Geçmiş dönem MHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Miraç Mete Yüksel`in Önümüzdeki seçimlerde İyi Parti`den Belediye Başkan Adaylığı iddia ediliyordu.

 

•Miraç Mete Yüksel`in Adaylığını İyi Parti Bozüyük İlçe Başkanı Yusuf Çırak`ın istemediğini ve bu durumun teşkilat içinde kopukluğa yol açtığı iddia ediliyordu.

 

•Ve yine Miraç Mete Yüksel`in , İlçe Başkanı Çırak için yeni bir ilçe başkanı ve yönetimi istediğini bunun için ise yeni ilçe yönetimi listesi hazırladığı iddia ediliyordu.

 

Bu iddialara yanıt olarak Bozüyük İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak;

 

“Üyelerimizin ve Yönetimimizin istediği bir aday varsa buna karşı çıkamayız. Adaylık için şuanda konuşmak erken. İddialar asılsıdır. İyi Parti iktidara taliptir.” dedi.

 

Bozüyük İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak`a iddiaları yanıtsız bırakmadığı için ve Bizim Bozüyük Haber Sitesini böylesine önemseyip büromuzda bizleri ziyaret ettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Yusuf, Çırak;, İddialar, Asılsızdır,
Yorumlar
Haber Yazılımı