Bozüyük halkından bir isteğim var - Çağlayan Doğan
Haber
25 Nisan 2023 - Salı 23:29 Bu haber 4248 kez okundu
 
Bozüyük halkından bir isteğim var - Çağlayan Doğan
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük halkından bir isteğim var - Çağlayan Doğan

14 Mayıs 2023 seçimlerine ramak kaldı diyebiliriz.

 

Doğan Reklam Tasarım Hizmetleri ve Bizim Bozüyük ortaklığında “On1 Seçime Doğru” programımızla Bilecik genelinde olumlu yönde çok ses getirdik. Aday adaylarımız ile başladığımız programımız aday listeleri açıklandıktan sonra programımız adaylarımız için önemli bir konuma yükseldi.

 

Adaylarımızın programımıza katılımı bizleri sevindirdiği gibi bu büyük başarıyı sağlamakta bizlere destek oldukları için kendilerine teşekkür ederiz.

 

Gelelim bu seçimin sonucunu değiştirecek olan Bozüyük`ümüze….

 

Bilecik ve Bozüyük Türkiye`nin genel seçimlerini belli eden belli başlı şehirlerindendir.

 

Bilecik ve Bozüyük`ü alan Türkiye`yi alır. Bu büyük iddia olabilir ama geçmişe dönüp bakarsak bu cümlenin iddialı olmadığını siz değerli okuyucularımız net görebilir.

 

Bozüyük ilçemiz ise Bilecik siyasetinde büyük rol sahibi olduğu gibi Bozüyük`ü alan Bilecik`i alır dersek yanlış olmayacağını söyleyebiliriz.

 

Son günlerde adaylarımız ile sohbet imkanımız oldu ve vatandaşlarımızın en sert eleştirilerini bile kendilerine ilettim.

 

Adaylarımız ile yapmış olduğumuz On1 Seçime Doğru programımızda, fark ettiyseniz Bozüyük şöyle şehir, Bozüyük böyle şehir, ve Bozüyük`ün en önemli sorunlarını çözeceklerine dair iddialı cümleler geçti.

 

Bu konuya dayanarak Bozüyük halkından Bizim Bozüyük haber sitesi sahibi Çağlayan Doğan olarak bir isteğim var.

 

Bu seçim Türkiye`nin en önemli seçimlerinden biri olduğu gibi Bozüyük`ün de en önemli seçimlerinden biridir. Lütfen Bozüyük`e katma değer sağlayabilecek kişileri seçelim. Bozüyük`ü büyütebilecek kişileri seçelim. Bu seçim Bozüyük`ün geleceğini tayin edecek seçimdir bu bilinçle hareket edelim.

 

Bozüyük`ün kalbi Bizim Bozüyük`ten saygı ve sevgilerimle.

 

Not: Tarafsızlığımıza gölge düşürmek isteyenlere selamlar…

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük, halkından, bir, isteğim, var, -, Çağlayan, Doğan,
Yorumlar
Haber Yazılımı