Bozüyük`te Sel Mağduru Hidayet Çakmak Amcamızın Üzüntüsü Sona Erdi
Haber
24 Kasım 2022 - Perşembe 22:04 Bu haber 4385 kez okundu
 
Bozüyük`te Sel Mağduru Hidayet Çakmak Amcamızın Üzüntüsü Sona Erdi
BOZÜYÜK Haberi
Bozüyük`te Sel Mağduru Hidayet Çakmak Amcamızın Üzüntüsü Sona Erdi

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

Bozüyük`te geçtiğimiz aylarda şiddetli sağanak yağışın etkisiyle, Yediler Mahallesinde ikamet eden Hidayet Çakmak isimli vatandaşımızın, rögorların taşması sonucu yoğun sel suyunun bahçeye girmesiyle tuğla duvarı çökmüş olup, suyun evinin her odasına girdiği ve tüm eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini “Bozüyük`te Hidayet Amcanın 30 Senelik Emeği Çöp Oldu” adlı haberimiz ile kamuoyuna ve yetkililere Hidayet Çakmak amcamız ile çağrıda bulunmuştuk.

 

Haberimiz 10 bin kişi tarafından okundu. Yetkililer mağdur vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmayı bitirdiği ve Hidayet Çakmak amcamızın yüzündeki üzüntüyü, gülümsemeye bıraktığını gördük. Bizim Bozüyük Haber Sitesi olarak Hidayet Çakmak amcamıza sahip çıkan tüm Bozüyüklülere ve yetkililere içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Yetkililerimize buradan ayrıca  çağrıda bulunmak istiyoruz.

Hidayet Çakmak Amcamızın mağduriyeti giderildiği gibi, bu mağduriyete sebep olan rögar taşmalarının önüne geçilmesi hususunda çalışmalar yapıldı mı ? Yapılmadı mı ?

Böyle mağduriyetlerin çözümü mağduriyete sebep olan ilk sorun olan rögarların taşımadığı ve bunun için gerekli çalışmaların yapılmasını kamuoyu huzurunda yetkililerden rica ediyoruz.

 

Hidayet Çakmak amcamızın evinin durumu hakkındaki videomuzu sayfayı aşağı kaydırarak izleyebilirsiniz.  

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Bozüyük`te, Sel, Mağduru, Hidayet, Çakmak, Amcamızın, Üzüntüsü, Sona, Erdi,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı