Çağlayan Doğan - Bozüyük `ü Şaşırtan Anket
Haber
02 Nisan 2023 - Pazar 20:48 Bu haber 7140 kez okundu
 
Çağlayan Doğan - Bozüyük `ü Şaşırtan Anket
BOZÜYÜK Haberi
Çağlayan Doğan - Bozüyük `ü Şaşırtan Anket

 

14 Mayıs seçimlerine hızla giderken, bir taraftan da Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun seçim vaatlerinden biri olan BOZTRAM Nostaljik Tramvay Projesinin, son durumu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadığımızı ve sayın başkanın bu konu ile alakalı açıklama yapmasını beklediğimizi bildirmek isteriz. Sonuçta sayın başkan yerel basın yerine, kendi sosyal medya hesabından açıklama yapması gibi bir huyu olduğunu biliyoruz.

 

BOZTRAM projesinin son durumu hakkında bilgimiz olmasa da, “BOZTRAM Nostaljik Tramvay projesini destekliyor musunuz”  konusunda hem instagram hem de facebook hesaplarımızdan anket yaptık.

 

23-24 saatlik anketlerimizin sonucunda;

 

• Instagram hesabımızdan 251 kişinin katılımıyla yüzde 71 Hayır diyerek Nostaljik Tramvay`ı desteklemediğini -  yüzde 29 Evet diyerek Nostaljik Tramvay`ı desteklediğini,

• Facebook hesabımızdan 1094 kişinin katılımıyla yüzde 62 Hayır diyerek Nostaljik Tramvay`ı desteklemediğini - yüzde 38 Evet diyerek Nostaljik Tramvay`ı desteklediği anketlerimize yansımıştır.

 

Anketlerimizin sonucunda böyle bir tabloyla karşılaştık. Anketlerimize katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

 

Anket sonuçları ortadadır. Genel seçim yaklaşıyor diye Bozüyük`ü unutacak değiliz.

 

Yorumlarınızı yazımızın altına bekliyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla…

Çağlayan Doğan

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Çağlayan, Doğan, -, Bozüyük, `ü, Şaşırtan, Anket,
Yorumlar
Haber Yazılımı