ÇAĞLAYAN DOĞAN - HEP SİZ KONUŞTUNUZ ŞİMDİ BİZİ DİNLEYİN
Haber
14 Eylül 2023 - Perşembe 15:16 Bu haber 5626 kez okundu
 
ÇAĞLAYAN DOĞAN - HEP SİZ KONUŞTUNUZ ŞİMDİ BİZİ DİNLEYİN
BOZÜYÜK Haberi
ÇAĞLAYAN DOĞAN - HEP SİZ KONUŞTUNUZ ŞİMDİ BİZİ DİNLEYİN

 

 

Bozüyük`ün saygı değer vatandaşlarını saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

 

Uzun zamandır gözlemlerim üzerine yazmak istediğim bir konuya açıklık getirmek istiyorum.

 

Bizim Bozüyük haber sitesi bağımsız bir haber sitesidir. Kimsenin lafıyla hareket etmeyecek kadar şeref ve haysiyet sahibidir.

 

Bizim Bozüyük haber sitemizin paylaşımları ile alakalı iftiralar ve çirkin yorumlar, bizleri daha güçlü bir site haline getirdiğini açık bir şekilde söylüyoruz.

 

Boztram projesi ile alakalı kendi görüşümüzü asla belirtmemiştik. Yalnızca haber sitemizin sosyal medya hesaplarından videolar yayınladık, bazen mizah dolu müzik ile bazen ise duygusal kendine hayran bırakan müzik ile. Tabi ki bunu Facebook`tan başka sosyal medya bilmeyenler bilemez. Boztram projesini halkımız değerlendirecek ve karar verecektir. Bazıları “15 Temmuz Köprüsünü de haber yapsana” gibi yorumlarda bulundular. Bu geçmişe takılı kalan beyinler yüzünden bu ülke bu durumdadır. O köprü yapılırken biz üniversitedeydik. O zaman kimler gazeteci ise onlara bu yorumu yapmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Bizim Bozüyük haber sitemizin paylaşımları hakkındaki en büyük iftiralardan biri “taraflı olduğumuza” dair sözlerdi. Elimizde vatandaşımızdan gelen yüzlerce mesajlar var ve doğal olarak vatandaşımız, ilettiği sorun üzerine yerel yönetimdeki kişileri veya o sorun ile ilgilenecek yetkililere sesini duyurmak istiyor.

 

Ne yapalım korkup yayınlamayalım mı?

 

Birileri Ekonomik krizin olduğu şu dönemde ne parti yetkilileri ne de üyeleri bu konu hakkında tek bir açıklama yapmadığı gibi buradan çağrı yapıyorum! Buyurun ofisimiz her zaman olduğu gibi herkese açıktır ve gerekli röportajları yapalım.

 

Birileri konuşurken karşı taraf susarken bunun müsebbibi bizler değil, o susanlardır.

 

Bizler korkmadan çekinmeden Bozüyük`te kiraların pahalılığından bahseden paylaşımlar yaparken bize o iftiraları atanlar neredeydi?

 

Derdimiz Bozüyük derken o iftiraları atanlar neredeydi?

 

Bozüyük`ün sorunlarını yazarken o iftiraları atanlar neredeydi?

 

Bilecik`imizi tanıtalım diye elimizi taşın altına koyduk belgeseller çekmeye başladık o iftiraları atanlar neredeydi?

 

Bilecik siyasetinde Bozüyük`ün bir evladı olarak şimdiye kadar görülmemiş programlar yaparken o iftiraları atanlar neredeydi?

 

Kardeşim bizim derdimiz Bilecik !

 

Bu memleket sizin gibiler yüzünden gün gün geriye gitti. Bundan sonra biz Bizim Bilecik`in evlatları olarak memleketimize sahip çıkacağız.

 

O yorumları yapanlar benden yaşça büyük, babam yaşında, torunlarına bakan dedem ve ninem yaşında olan kör biatçı zihniyettir. Uyarıyorum! birilerinin yazı işleri müdürü olmayın o gelir bu gider devran döner. Bugüne kadar benden yaşça büyüklerime ne saygısızlık yapmışımdır ne de ağır laflarına karşılık vermiştim.

 

Bugün o zihniyet sahibi insanlara şunu soruyorum. Senin evladına veya torununa bu lafları söyletir misin?

 

Söyletmeyeceğinizi duyar gibiyim. Çünkü aile kutsaldır. Bizlerde bir babanın annenin evladıyız. Utanmıyor musunuz bu lafları söylemeye?

 

Birilerine yaranmak için, para için, makam için ve evladının işi için başka evlatları üzmeye utanmıyor musunuz?

 

Bugün a partide olsa b partide olsa biz birilerinin güdümünde olacak insanlardan değiliz. Atamız böyle olmamış iken bizlerin böyle bir şey yapması mümkün değildir. Çünkü biz haram lokma yemedik. Birilerinin hakkına girip ailemizden birini işe yerleştirmedik. Ticaret için birilerinin güdümüne girmedik.

 

Bir çayını dahi içmediğin oturup muhabbet bile etmediğin insanı bu kadar kolay karalamak kimsenin haddine değildir.

 

Şu konuyu çok iyi anlamalısınız. Sosyal medyanın sadece Facebook`tan oluştuğunu zannediyorsunuz, yüzlerce platformlardan oluşan bu koca alemi tanımıyorsunuz. Facebook`ta bir şeyler yazıp kendinizi fenomen zannetmeyin. Bizlerin eriştiği insan sayısının binde birine erişiminiz olmadığı açıktır. Sosyal medya hem tatlıdır hem acıdır.

 

Saygı ve sevgilerimle…

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: ÇAĞLAYAN, DOĞAN, -, HEP, SİZ, KONUŞTUNUZ, ŞİMDİ, BİZİ, DİNLEYİN,
Yorumlar
Haber Yazılımı