CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Nurcan Özçakır`dan Bizim Bozüyük Haber Sitesi Ofisine Ziyaret
Haber
27 Mart 2023 - Pazartesi 20:50 Bu haber 1784 kez okundu
 
CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Nurcan Özçakır`dan Bizim Bozüyük Haber Sitesi Ofisine Ziyaret
BOZÜYÜK Haberi
CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Nurcan Özçakır`dan Bizim Bozüyük Haber Sitesi Ofisine Ziyaret

 

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara`da Anıtkabir ziyaretinde duygusal anlar yaşayıp, Bizim Bozüyük haber sitemizin yöneticisi Çağlayan Doğan`ın Bozüyük`ten aday adayların çıkması konusunda yazmış olduğu köşe yazısından etkilendiği ve hiç kadın aday adayı olmadığı için Cumhuriyetin 100.yılında kadınları temsilen Bilecik Milletvekili Aday Adayı olmak için CHP Genel Merkezine başvuruda bulunan Nurcan Özçakır, Doğan Reklam Tasarım Hizmetleri ve Bizim Bozüyük haber sitesi yöneticisi Çağlayan Doğan`ı ofisinde ziyaret etti.

 

 

Ziyarette, Bilecik ve ilçelerindeki siyaset ve Bozüyük`ün sorunları konuşuldu. Ek olarak Milletvekili Aday Adayı Özçakır "Yıllardır sürdürdüğüm iş yaşamım, sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik deneyimim ve dünden bugüne siyasi tecrübelerim ile milletimi kurtuluşa ve zafere götürmek için, Bilecik ilimize hizmet etmeye ve mecliste temsil etmeye talibim. Yolu sevgiden hoşgörüden, iyilikten, adaletten geçen herkesle buluşmak için çıktığımız bu yolda, demokrasi yarışında aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zaten tüm arkadaşlarımızla birlikte yol yürüdük. Kim tercih edilirse onun yanında olacağız beraber çalışacağız."dedi.

 

CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Özçakır, işletme sahibi Çağlayan Doğan`a misafirperverliği için teşekkür ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Yakında CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayı Nurcan Özçakır ile On1 Seçime Doğru programımıza konuk olacaktır.

 

Bizim Bozüyük Youtube Kanalımızdan bizleri takip etmeyi unutmayın. 

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: CHP, Bilecik, Milletvekili, Aday, Adayı, Nurcan, Özçakır`dan, Bizim, Bozüyük, Haber, Sitesi, Ofisine, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı