KOCAELİ'DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZDEN İLÇEMİZE ZİYARET
Haber
12 Ağustos 2021 - Perşembe 14:44 Bu haber 2068 kez okundu
 
KOCAELİ'DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZDEN İLÇEMİZE ZİYARET
BOZÜYÜK Haberi
KOCAELİ'DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZDEN İLÇEMİZE ZİYARET

Kocaeli'de yaşayan Bilecikli hemşehrilerimiz Bozüyük'ü ziyaret etti.


Bilecik ve ilçelerine yaptıkları gezi kapsamında Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan ile birlikte ilçemize gelen hemşehrilerimiz, Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.  Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız, Kocaeli Bilecikliler Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Pehlivan'a plaket takdiminde bulundu, Türk bayrağı ve Nutuk hediye etti. Ziyaretin ardından gösterdiği misafirperverlik için Belediye Başkanımıza ve Başkan Yardımcılarına teşekkür eden Pehlivan Başkanımıza plaket takdim etti.


Başkanlık makamındaki ziyaretin devamında Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivine gelen hemşehrilerimiz buradaki uzman rehberlerden müze ve sergilenen tarihi eserler hakkında bilgi aldılar. Müze'nin ardından Türk İstiklal Mücadelemizin dönüm noktalarından biri olan İnönü Savaşlarının kazanıldığı Metristepe’de Zafer Anıtı’nı ziyaret eden dernek üyeleri şehitlerimizin ruhları için dua ettiler.
Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve kendilerine nezaret eden rehberlerimize teşekkür eden hemşehrilerimiz ziyaretin ardından Kocaeli'ne dönmek üzere yola çıktılar.

 

Kaynak: () - Bozüyük Belediyesi Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: KOCAELİ'DE, YAŞAYAN, HEMŞEHRİLERİMİZDEN, İLÇEMİZE, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı