Memleket Partisi İl Başkanı Korkman`dan Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu`na Çağrı
Haber
22 Ekim 2022 - Cumartesi 18:25 Bu haber 5085 kez okundu
 
Memleket Partisi İl Başkanı Korkman`dan Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu`na Çağrı
BOZÜYÜK Haberi
Memleket Partisi İl Başkanı Korkman`dan Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu`na Çağrı

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

 

 

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman Bizim Bozüyük Haber Sitemizin konuğu oldu.

 

Yerel ve Genel siyaset ile ilgili yapmış olduğumuz görüntülü röportaj da Başkan Korkman, kamuoyunda ses getirecek açıklamalarda bulundu.

 

Sorduğumuz soruların ayrı ayrı cevapları olduğu gibi her cevabın da ayrı haber niteliği vardır.

 

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman`a ikinci sorumuz:

• Bozüyük`te yapılmaya başlanan Nostaljik tramvay ile ilgili düşüncelerinizi anlatır mısınız ?

 

Hüseyin Korkman:

 

Ben çok olumlu bakmamıştım

Tabii ki seçimlere yani yerel seçimler yapıldığında bir vaatler koydular. O dönem içerisinde sayın Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tramvay yapacağını söyledi. Yani o zaman da ben çok olumlu bakmamıştım. Çünkü, çok küçük bir yer yani tramvaylık bir iş yok bence burada. İyi araştırılması gerekir. Ama o vaatlerini koydu bizi tabii engel olacak durumda değiliz.

 

 

Dilim dilim dilim hale gelmiş olacak

Şöyle aslında bakmak lazım Bozüyük'ün, bir tarafı çevre yoluyla kapandı, ortasından zaten bir demir yolu geçiyor, bir daha bir demiryolu yaptığınız zaman bir de ileride bir demir yolu var. Yani dörde bölmüş olacaksınız. Dilim dilim dilim hale gelmiş olacak. Küçücük bir yerde zaten yeterince trafik sorunu var yani çok fazla bir trafik sorunu var. Bu Tramvayın nostalji olacakmış ne kadar rantabl olur. Bunun hesabını iyi yapmak lazım. Bence pratik olarak evet halk bunu onaylamış bunu Belediye Başkanı yapmıştır sayın Bakkalcıoğlu`na ama yinede durup düşünmek gerekir.

 

 

Ölü bir yatırımdan öteye gitmez

Bilimsel bir araştırma yapılması lazım. Böyle bir yapı bir günde , üç günde, beş günde 5 yıllık  süreç için geçmeyecek. Yıllarca Bozüyük`ün ortasından geçecek bir yapıdan bahsediyorsunuz. Dolayısıyla mutlaka ve mutlaka ben olsam ya da bizim iktidarımızda böyle bir şey olsa bunu halk oylamasına götürürüm. Kamburu da sırtımdan atarım. Söz verdim yapıyorum dedim. Söz verdim yapmadı demesinler diye yapıyor olmak ölü bir yatırımdan öteye gitmez. Nolursa olsun, ben böyle bir söz verdim. Bilimsel veriler şunlar.Araştıracaksın kaç yolcu taşıyacak,ne kadar taşıyacak, rantabl olacak mı olmayacak mı , ne kadarlık yatırım yapacaksın. Kaç trilyon lira harcayacaksın.. gibi gibi bunların hepsini bir çalışma yapıp ondan sonrada bunu Bozüyük halkına çünkü yıllarca devam edecek belki çocuklarına torunlara gidecek olan bir durum söz konusu.

 

Ben olsam Halk oylaması yaparım

Böyle bir yapıyı yapmak için. Ben olsam halk oylaması yaparım ve buradan da davet edeyim.

Bence bu konuyla ilgili Sayın Bozüyük Belediyesi Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, bunu halk oylamasına götürsün. Benim önerim, kendi sırtından da Kamburu atar. Bana göre kambur ama o vizyon projesi derse o biraz tartışılır. Vizyon olup olmadığını Önümüzdeki yerel seçimlerde gösteriverir Bozüyük halkı kendisine ! O zaman bu söylediklerimizin bir kulağına küpe olmasını dilerim.

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Memleket, Partisi, İl, Başkanı, Korkman`dan, Bozüyük, Belediye, Başkanı, Bakkalcıoğlu`na, Çağrı,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı