Nurcan Özçakır CHP Bilecik Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu
Haber
20 Mart 2023 - Pazartesi 17:17 Bu haber 2605 kez okundu
 
Nurcan Özçakır CHP Bilecik Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu
BOZÜYÜK Haberi
Nurcan Özçakır CHP Bilecik Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu

 

HABER: ÇAĞLAYAN DOĞAN

Bizim Bozüyük haber sitemizin yöneticisi Çağlayan Doğan`ın "Bozüyük`te Utanç Verici Tablo" adlı köşe yazısı ses getirdiği gibi Bozüyük`ten yeni bir aday adayı daha çıktı.

Bozüyük`te sivil toplum kuruluşlarında aktif bir rol oynayan Nurcan Özçakır CHP Bilecik Milletvekili aday adaylığı için CHP genel merkezinde başvurusunu yaptı.

 

 

Aday Adayı Özçakır sosyal medya hesabından aday adaylığı başvurusu açıklaması şöyledir:

"Bugün Anıtkabir programımızda, Cumhuriyetimizin kurucusu Atamızın huzurunda iken duygusal anlar yaşadım ve  BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olmaya karar verdim..


Türkan Saylan’ın “Her eğitimli kadının bu Cumhuriyet’e borcu var!” sözüyle Bilecik Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Ben Cumhuriyete borcumu ödemek, milletimizin kurtuluşu ve zaferi için milletvekili aday adayıyım. Yaşanabilir bir Türkiye için, sorunları çözülmüş, gelişen ve kalkınan Bilecik için milletvekili aday adayıyım.


Evet, sözümüz söz Türkiye Cumhuriyeti’ni ayağa kaldıracağız, demokrasiyi geliştireceğiz, uzlaşı kültürünü egemen kılacağız. Birlik beraberlik dayanışma içinde olacağız,  acıları ve mutlulukları paylaşacağız. Yoksulluğu ve geçim sıkıntısını ortadan kaldıracağız. GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR.. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında ülkemize ve milletimize yakışan budur!


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne yapmış bulunduğum, Bilecik Milletvekili Aday Adaylığı başvurumla Bilecik'i ve Türk milletini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etmeye talibim."

 

 

 

 

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Nurcan, Özçakır, CHP, Bilecik, Milletvekilliği, Aday, Adaylığı, başvurusunda, bulundu,
Yorumlar
Haber Yazılımı