29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları, Atatürk`ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri, Cumhuriyet Bayramı Görselleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nın 99.yılı kutlu olsun
Haber
27 Ekim 2022 - Perşembe 23:37 Bu haber 5335 kez okundu
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları, Atatürk`ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri, Cumhuriyet Bayramı Görselleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nın 99.yılı kutlu olsun
BOZÜYÜK Haberi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları, Atatürk`ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri, Cumhuriyet Bayramı Görselleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nın 99.yılı kutlu olsun

 

 

Bundan tam 99 yıl önce bugün, geleceğe büyük bir ümitle bakmamımızı sağlayan Cumhuriyetimizin temelleri atıldı.Bu temel bizim en kıymetli hazinemiz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

 

 

"Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır.''Mustafa Kemal Atatürk29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

 

 

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

 

 

 

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

 

 

Cumhuriyet geleceğimiz,Koruyacak biziz,Güvencesi biz,Cumhuriyet biziz,Bizim sevgimiz!99. yıldır sonsuz gurur ve bağlılıkla kutluyoruz hep birlikte…Yıllar geçtikçe daha da büyüyen bir aşkla bağlıyız Cumhuriyetimize!#29Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

 

 

 

Atatürk’ün gösterdiği hedefe durmadan ilerleyen, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak nice nesiller yetiştirmek üzere, gururla Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

 

 

"Ne mutlu Türküm diyene!" demekten onur duyan bizler, and olsun ki bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin teminatı, özgürlüğümüzün temeli olan Cumhuriyetimizin yılmaz birer koruyucusu olmaya devam edeceğiz.#29Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

 

ATATÜRK'ÜN CUMHURİYET İLE İLGİLİ SÖZLERİ

 

Yeni nesil, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Milletin saltanat ve hakimiyet makamı yalnız ve ancak Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir.

Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalıdır.

Bizce: Türkiye Cumhuriyet anlamınca kadın, bütün Türk tarihinde olduğu gibi bugün de en muhterem mevkide, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir mevcudiyettir. Memleket dayanışma isteyen bir birliğe muhtaçtır. Alelâde politikacılıkla milleti parçalamak, hıyanettir.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister.

Hükümetlerin icraatı menfi olup da millet itiraz etmez ve iktidarı düşürmezse bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

Dünya üzerinde yaşamış ve yaşayan milletler arasında demokrat doğan yegâne millet Türklerdir.

Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir.

Bütün dünya bilsin ki, benim için bir yandaşlık vardır: Cumhuriyet yandaşlığı, düşünsel ve toplumsal devrim yandaşlığı. Bu noktada yeni Türkiye topluluğunda, bir bireyi bunun dışında düşünmek istemiyorum.

Milletimizin bugünkü yönetimi gerçek özelliği ile bir halk yönetimidir.

Cumhuriyeti,ve onun gereklerini yüksek sesle anlatınız. Bunu yüreklere yerleştirmek için elverişli olan hiçbir durumu kaçırmayınız.

Türkiye’de Bolşeviklik olmayacaktır. Çünkü Türk Hükümetinin ilk gayesi, halka hürriyet ve saadet vermek, askerlerimize olduğu kadar sivil halkımıza da iyi bakmaktı

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı, Mesajları,, Atatürk`ün, Cumhuriyet, ile, ilgili, sözleri,, Cumhuriyet, Bayramı, Görselleri,, 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı`nın, 99.yılı, kutlu, olsun, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı