AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu`ndan Başkan Bakkalcıoğlu`na sert açıklama
Haber
09 Haziran 2023 - Cuma 17:22 Bu haber 7235 kez okundu
 
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu`ndan Başkan Bakkalcıoğlu`na sert açıklama
BOZÜYÜK Haberi
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu`ndan Başkan Bakkalcıoğlu`na sert açıklama

AK Parti Bozüyük ilçe başkanı Mecit Kuruoğlu, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`na sert açıklamalarda bulundu. Başkan Kuruoğlu açıklamasında Başkan Bakkalcıoğlu`na Mart 2019`da vermiş olduğu sözleri hatırlattı.

 

 

AK Parti Bozüyük ilçe başkanı Mecit Kuruoğlu açıklaması şöyledir:

 

“Çok Kıymetli Bozüyük’lüler, Değerli Basın Mensupları,

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin Türkiye Yüzyılı’na inancı ve teveccühleriyle tekrar seçilmiş ve güven tazelemiştir. Bu zaferde emeği geçen teşkilatımızın her kademesinde görev alan, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve canı gönülden, gece gündüz demeden çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Ülkemizi bulunduğu coğrafyada Lider, dünyada güçlü bir ülke olarak savunma sanayiinde, tarım ve hayvancılıkta, teknolojide, turizmde, ulaştırma ve altyapı gibi birçok alanda geliştirerek, milletimizin refah ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmesi için azami gayret gösteren anlayışla 21 yıldır ülkemize hizmet etmekteyiz. Buna karşılıkmuhalefet ise yapılan hizmetleri yıkacağız, durduracağız gibi ifadelerle kendileri seçilse bile hizmet üretemeyeceklerini aslında tescilliyor. Bunun bir yansımasını şuan güzel ilçemizde görmek mümkün.

 

Geçtiğimiz günlerde yapımı yıllardır süren Kent Meydan Projesindeki dükkanların ihale yoluyla satışı yapılacaktı. Ancak fiyatlar öyle yüksek, bilirkişi değerlenmesinden öyle uzak rakamlardı ki ihaleye hiç kimse katılamadı. Belediye Başkanı Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun piyasa şartlarından ne kadar uzak olduğunu bu vesileyle görmüş olduk.

 

Altyapı ile ilgili bakımların ve düzenli yapılması gereken temizliğin zamanında yapılmamasından kaynaklı da su baskınları meydana geldiğini, sonrasında kanalizasyon atıklarının da karıştığı çamuru vatandaşlarımızın kendi imkanıyla evlerinden çıkardıkları hortumlarla, süpürgelerle temizlemeye çalıştığını gördük. Halkımız artık ani su patlağı ve cenaze ilanı mesajlarından başka, yapılan yatırım, açılış ve etkinlik mesajlarını da telefonlarında görmek istiyor. Çünkü halkımız her şeyin en iyisine layık.

 

Gelelim Mart 2019 da vermiş olduğunuz sözlere;

 

“Önceki dönemde olduğu gibi 10 ton suyu yeniden bedava vereceğiz” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Yeniden büyüyen sanayi kenti Bozüyük” İş arayan gençlerimiz ve kadınlarımız için, İlçe ticaretinde hareketlilik için, Sanayi yatırımlarını özendirici tedbirler alacağız. Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Bozpark Bozüyük’e akciğer olacak” Yüzlerce dönüm alanda bir yaşam parkımız olacak.  Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Bir çocuk köyümüz olacak” Çocuklarımızın yönetme, özgüven, el becerileri edinmeleri ve sosyal geleceğe hazırlanmaları için kuracağız çocuk köyünü. Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Kreşler ve Anaokulu” Mahallelerde Kreş ve yeterli sayıda Anaokulu açacağız. Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Gençlik merkezi ve Gençlerimize destekler” Sportif Sosyal Kültürel ve Sanatsal etkinliklerin yapılacağı büyük bir merkez. Yetenekliler için yurt içi ve dışı sponsor katkılı burslar verilecektir. Amatör spor kulüplerimize her branşta destek vereceğiz. Futbolda başarıya hasret gençlerimiz ve kentimiz için yeniden liglerde olacağız. Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Aceze evini biz yaptık. Huzur evimiz de olacak” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Engellilerimiz için mutlaka yaşam kolaylığı olacak” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Kentsel dönüşüm de sorumlu belediyecilik” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Küçük Sanayi için yeni yapılanma planlıyoruz” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Güneş Enerjisi ile Belediyenin enerji giderini sıfırlayacağız” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

“Atık su arıtma tesisini yapacağız” Dediniz, NE YAPTINIZ?

 

Hakkınızı yemeyelim, vaatleriniz arasında bir tane yapılan birkaç tane sona yaklaşılan proje var. Dar gelirliler için can suyu adı altında bir miktar katkı gibi. 4 yılda anca inşaatı biten hala kullanıma açılmamış yeraltı otoparkı ve halkımızın çoğunluğunun gereksiz biz yatırım olarak gördüğü yaklaşık 60 milyon liraya mal olan, vaadinizde; çift hatlı çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet veren tramvayımız olacak dediğiniz, geldiğimiz noktada pilli, kılavuz hatlı, lastik tekerlekli, trajik tramvay.

 

Dönemimizin hizmetleri arasında yer alan sosyal tesisleri, seyir terasını işletemeyenler, 28 Ocak 2023 te şaşaalı bir törenle temelini attığınız “Bozüyük Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası”nın son durumu hakkında bilgi verir misiniz? Ben söyleyeyim, o gün temel atıldığı şeklinde duruyor.

 

Şunu unutmayın ki aziz milletimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bizim siyasi anlayışımız gereği, milletimizin iradesine güvenimiz sonsuzdur. Ne zaman bir düğüm oluşsa milletimiz ferasetiyle bu düğümü çözmesini bilmiştir. Günü geldiğinde gereğini yapacağından hiç şüphemiz yoktur.” Dedi.

 

 

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: AK, Parti, Bozüyük, İlçe, Başkanı, Mecit, Kuruoğlu`ndan, Başkan, Bakkalcıoğlu`na, sert, açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı