Çağlayan Doğan - Bozüyük`te Yerel Seçim için düğmeye basıldı
Haber
04 Haziran 2023 - Pazar 18:05 Bu haber 14323 kez okundu
 
Çağlayan Doğan - Bozüyük`te Yerel Seçim için düğmeye basıldı
BOZÜYÜK Haberi
Çağlayan Doğan - Bozüyük`te Yerel Seçim için düğmeye basıldı

 

 

Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimin hemen ardından, Bozüyük`te yerel seçimler için halk arasında konuşulan isimleri ve kendi yorumlarımızı siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyorum.

 

 

İddialara göre, AK Parti Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan isimler şöyledir:

• Geçmiş dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı`nın Belediye başkanlığına tekrar aday olması için sosyal medyadan şahsına övgü dolu paylaşımların olduğunu ve bunun için bir çabanın olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

• Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti Bilecik Milletvekili 2. Sıra adayı Hüsnü Ersoy`un, 28 Mayıs akşamı Bozüyük`te Bilecik Milletvekili Halil Eldemir`in konuşmasının ardından, gençlerden oluşan bir grubun “Hüsnü Başkan” sloganlarının atıldığı ve Bozüyük Belediye Başkanı adaylığı için bir çabanın olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

• İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Faruk Şahin`in Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde Bilecik ve ilçelerinde çalışmalara katıldığını, özellikle Bozüyük STK`lar üzerinde çalışmalar yaptığına dair sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaşarak dikkatleri üzerine çektiğini ve akıllarda Bozüyük Belediye Başkanı adaylığı için bir çalışma olduğuna dair, halk arasında konuşmaların olduğunu söyleyebiliriz.

 

• AK Parti Bilecik İl Genel Meclis üyesi Mesut Çetin, Bozüyük`te AK Parti kanadında en çok Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`na sosyal medya hesabından eleştirilerde bulunan isim olduğunu biliyoruz. İsmini birçok kez köylerde yaşayan vatandaşlarımızdan duyduğumuz Mesut Çetin`in, geçtiğimiz senelerde kaleme aldığım bir köşe yazımda ismini Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için geçirirken, bu konuda sessizliğini koruması da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

İddialara göre, CHP Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan isim şöyledir:

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu`nun Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde ki Bozüyük üzerinden oy yükselttiğini ve bu konuda Bakkalcıoğlu`nu CHP Genel Merkezi olumlu bir siyasi oyuncu olarak düşünürse, Bakkalcıoğlu`nun parti içinde tek aday adayı olarak ortaya çıkmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

 

İddialara göre, MHP Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan isim şöyledir:

• MHP Bilecik Milletvekili 1. Sıra adayı İbrahim Bağ`ın Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde  Bilecik`te yoğun çalışma süreci geçirdiği ve vatandaşların takdir ettiği adaylardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Ama özellikle Bozüyük üzerinde farklı bir çalışma yaptığı “Bozüyük`ün evladı” olarak halk arasında tanımlandığı dikkatlerden kaçmadı. İbrahim Bağ, Genel seçimlerde “Bozüyük`ün evladı” kampanyası adı altında Bozüyük Belediye Başkan adaylığı için bir zemin hazırlığı içinde miydi? sorusunu akıllara getirdi.

 

 

 

İddialara göre, İYİ Parti Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan isimler şöyledir:

• Geçmiş dönem Bozüyük Belediye Başkanı adayı Miraç Mete Yüksel`in, sosyal medya hesabından vatandaşların gönderilerini beğenmesi, yorumlar yapması ve asla kaçırmadığı doğum günü kutlamaları kendisi için olumlu yönde dönüşler sağladığını, isminin Bozüyük Belediye Başkanı adayı olarak anılmasına sebep olduğunu ve sosyal medya gücünün farkında olan bir isim olduğunu söyleyebiliriz.

 

•Geçmiş dönem İYİ Parti Bilecik Milletvekili 1. Sıra adayı Mesut Tekin, Bozüyük Belediye Başkanı adaylığında halk arasında konuşulan isimlerden biridir.

 

 

İddialara göre, Memleket Partisi Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan isim şöyledir:

• Memleket Partisi Bilecik Milletvekili 2.sıra adayı ve şuanda Bozüyük ilçe başkanı Şükrü Çetiner`in sosyal medya paylaşımlarından davasından vazgeçmeyeceğini ve Memleket partisi için çalışacağına dair dik duruşlu davranışını Bozüyük Belediye Başkanı adaylığı için elini taşın altına koyacağına dair yorumlayabiliriz.

 

 

İddialara göre Bozüyük Belediye Başkanı Adaylığı için konuşulan diğer isimler şöyledir:

• Eskişehir Bilecikliler Derneği  Başkanı İrfan Öz, Bozüyük`te STK`lar arasında en çok konuşulan isimlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Genel seçimlerde çoğu partinin Eskişehir Milletvekili adaylarının yoğun ilgisiyle dikkatleri üzerine çeken İrfan Öz,  şuan için bir parti konuşulmasa da Bozüyük Belediye Başkanı adaylığı sürecine dahil olacağını söyleyebiliriz.

 

• Geçmiş dönem Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu`nun yaptığımız bir röportajda “siyasetin s`sine bile girmemeye aileme yemin ettim”  ifadelerine yer vermişti. Olumsuz yönde açıklaması olsa da halk arasında Bozüyük Belediye Başkanı adaylığı için konuşulan isimlerden biridir.

 

 

Bozüyük`ün kalbi Bizim Bozüyük`ten selam ve sevgilerimizle..

Sonraki yazımı bekleyin…

Kaynak: (BB) - Bizim Bozüyük Editör: Çağlayan Doğan
Etiketler: Çağlayan, Doğan, -, Bozüyük`te, Yerel, Seçim, için, düğmeye, basıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı